Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Львівських водіїв хочуть одягнути в національний одяг

12032804schЛьвівських водіїв автобусів та таксі пропонують одягнути у вишиванки або елементи українського національного одягу до проведення футбольного єврочемпіонату. Таку пропозицію озвучила молода львівська дизайнер, Друг Євро 2012 Ольга Романова.

«Для львів’ян найважливіша місія – привітно зустрічати та приймати гостей. Дивлячись на наше місто, ми можемо з гордістю сказати, що воно – найкрасивіше, унікальне, історично важливе. Нам потрібно це усіма можливими засобами донести до всього світу. Важливі речі – привітність, щирість, доброта. Саме такими ми повинні залишатись і під час Євро 2012. Потрібно усім підкреслювати колористику нашого міста – це і зовнішній вигляд, і елементи декору. Якщо люди не будуть мати символіки Євро 2012, то вишиванка буде дуже актуальною у цей час», – розповіла Ольга Романова під час прес-конференції 20 березня.

Окрім того, за її словами, не виключено, що під час проведення футбольного чемпіонату у місті суттєво подорожчають вишиванки, які туристи захочуть купити як сувеніри.

Джерело:
Львівський портал

В тему:

У Львові трамвай “одягнули” у вишиванку

У Львові з’явилося унікальне патріотичне таксі СС Галичина

«Запорожець» у вишиванці

Вишивальниця з Івано-Франківська надає узорам футбольних мотивів

Теніска «Львівська»

Шоколадний орнамент на білосніжному тлі

Чоловіча вишиванка «Вечірня зіронька»

Вишиванка «Львівська»

12 comments to Львівських водіїв хочуть одягнути в національний одяг