Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
знайомі обличчя

Мистецтво «3D» вишивки

12072001schТалановита майстриня Тетяна Протчева, авторський стиль вишивки якої внесено в «Книгу рекордів України», відкрила новий напрямок в мистецтві вишивки «GLOW АRT», що створює приголомшливий ефект присутності.

В рамках міжнародного проекту «ДНК-Лідери» вишита унікальна колекція світових імен, які, немов оживаючи, світяться в темряві, здійснюючи незабутній емоційний і культурний ефект.
Ісус Христос, Тарас Шевченко, Галшка, Леся Українка, Леонардо да Вінчі, Гіппократ, Ейнштейн, Стів Джобс, Енді Уорхол … А портрет Джона Леннона вишивальниця має намір передати в дар вдові лідера The Beatles Йоко Оно.

Масштабність задуму Тетяни Протчевої в тому, що свою колекцію вона планує експонувати в кращих галереях світу з тим, щоб більше популяризувати Україну і мистецтво вишивки.

Безумовна цінність цієї колекції і в тому, що при знайомстві з нею приходить натхнення і народжуються нові ідеї, з’являється бажання глибше проникнути в пласти історії та усвідомити цінність людської особистості, яка зуміла залишити свій яскравий слід на землі.


Пропонуємо розглянути питання про експозицію у Вашій галереї колекції Тетяни Протчевої, вишитій в стилі «GLOW ART», оригінальність якої, поза сумнівом, викличе великий інтерес до виставки.
Тетяна Протчева: +38 (066) 025 88 78
e-mail: protcheva@gmail.com


В тему:

Тетяна Протчева у фотоальбомі «Рідної моди»

Вишивальниця встановила рекорд

Тетяна Протчева: «Так же ціле життя можна вишивати!..»

Українська вишивка руками китайських дітей

22 comments to Мистецтво «3D» вишивки