Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
вишиванка

У Дрогобичі “Вишиванка-Фест” зібрав сотні гостей

12052607sch20 травня в Дрогобичі пройшов «Парад вишиванок», у якому взяли участь дрогобичани та гості міста – здебільшого люди молодого віку.

Розпочалося дійство біля Народного дому, де зібралися учасники заходу в вишиваному одязі. Люди колоною пройшлися вулицями Дрогобича, влаштувавши парад вишиванок – попрямували до пам’ятки архітектури Шпихліра, старовинного зерносховища, де відбувалися головні події фестивалю.

Про мету проведення фестивалю для Трускавецького Інтернет-телебачення розповіла одна з організаторів заходу Ольга Козар.

На святі дрогобичанам та гостям міста було представлено виставку робіт народних майстрів – вишиванки, вироби з бісеру та дерева, також присутніх пригощали кулешем. Під час заходу проводилися різноманітні конкурси та майстер-класи, в яких бажаючі практикувалися в гончарній справі та виготовленні ляльки-мотанки. Був встановлений навіть рекорд Дрогобича з мотання ляльки, висота якої сягнула більше одного метра.

Завершився Фестиваль «Вишиванка-Фест» виступами музичних колективів.

Джерело:
“TruskavetsTV”

Є бажання на подібному фестивалі здивувати усіх незвичною модерновою вишиванкою? Заходьте до «Рідної моді»® і обирайте собі просунуту сорочку.


В тему:

У Черкасах молодь у вишиванках пройшла 5 кілометрів

Чернівецький університет одягли у 6-метрову вишиванку

Прапори і вишиванки

Черговий марш у вишиванках відбувся у Києві

У Харкові пройшла хода у вишиванках

Більше 6 тисяч рівнян встановили у Рівному “Вишитий рекорд”

Свято “Українська вишиванка” пройшло в Луцьку

День української вишиванки в Нью-Йорку

22 травня Києвом прокотився парад вишиванок (фото)

1 comment to У Дрогобичі “Вишиванка-Фест” зібрав сотні гостей