Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

У Львові трамвай “одягнули” у вишиванку

09082202schДо Дня Незалежності України ЛКП “Львівелектротранс” “одягнули” трамвай, що курсує маршрутами N1, 3, 9, у вишиванку. Вишитий орнамент, що є характерним саме для львівського регіону, коштував підприємству понад три тисячі гривень.

09082203schПро це повідомила начальник відділу зв’язків з громадськістю та пресою ЛКП “Львівелектротранс” Ольга Бачинська. За її словами, “одягнути” трамвай у вишиванку запланували ще у лютому цього року, і вже на День Незалежності України він курсуватиме у національному вбранні. Проте, “трамвай у вишиванці” тішитиме львів’ян та гостей міста, створюючи святковий настрій, ще тривалий час – доки “одяг” не зноситься. Не лише львівський трамвай популяризуватиме українську вишивку на День Незалежності України – водії та контролери трамваїв також одягнуть вишиванки 23-24 серпня. “Адміністрація підприємства оголосила конкурс на найкращий національний стрій серед водіїв та контролерів трамваїв, які працюють у вихідні, хто ж буде виглядати найкраще, отримає премію”, – зауважила Ольга Бачинська.

Володимир Песляк

Джерело:
“Укрінформ”

09082204sch


Навіть трамваї вдягаються у вишиванки. А ви все ще пасете задніх? Заходьте до «Рідної моди»® і обирайте собі модернову вишивану сорочку. Будьте просунутішимі за трамвая!


В тему:

“Летюча вишиванка” в москвському небі

Українська авіакомпанія поповнила парк ще одним судном розмальованим у народному стилі

Залізному коневі – українську «одіж»

Ексклюзивний мікрофон-оберіг

Старовинний рушник “Велосипедисти”

Comments are closed.