Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
вишиванка

ВелоДень у вишиванках. Харків

12052612schБлизько п’яти тисяч велосипедистів зібралися на Велодень-2012 в Харкові. Серед інших тематичних колон виділялася і привертала до себе особливу увагу велоколонна в українському національному костюмі.

Варто зауважити, що Велодень – це не просто спортивний захід, а парад, який демонструє, що в Україні вже чимало велосипедистів і пора починати облаштовувати спеціальні велодоріжки, велопарковки і створювати інші належні умови.

12052613sch

12052614sch

12052615sch

12052616sch

Маршрут руху щорічно змінюється. Цього разу колона рухалася від Держпрому в сторону Новгородської, потім по Сумській до монумента Незалежності, загальна відстань – близько 10 кілометрів. Сам велокортеж розтягнувся на кілька кілометрів.

12052617sch

Ця акція є загальноукраїнською і щорічною. Тож ласкаво просимо всіх велосипедистів приєднуватися до неї вже в наступному році!

Джерело:
uainfo.censor.net.ua

У кого є велосипед – треба придбати вишиванку, а у кого є вишиванка – треба придбати велосипед! І наступного року приєднатись до етно-вело-колони. По вишиванки заходьте до «Рідної моди»® - тут є і вишукані, і повсякденні, і спортивні, і робочі вишиванки.


В тему:

ВелоДень у вишиванках. Київ

Старовинний рушник “Велосипедисти”

Запоріжжя: молодята відгуляли весілля на велосипедах і у вишиванках

Вишивальниця з Івано-Франківська надає узорам футбольних мотивів

Фанати “Карпат” ходитимуть на матчі з “Динамо” у вишиванках

Туніки на ринзі

Українські бійці носять вишиванки

6 comments to ВелоДень у вишиванках. Харків