Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
цікавинки

«Запорожець» у вишиванці

10050202schЗ нагоди півстолітнього ювілею автомобіля “Запорожець ЗАЗ-965″ першого травня у Вінниці влаштували виставку ретро-автомобілів.

На виставці було представлено близько 30 автомобілів різних марок. Серед учасників був і 35-річний Андрій Аверчук, котрий зробив своєму «Запорожцеві оригінальний тюнінг. Пан Андрій розповідає, що його «Запорожець» 1963 року випуску. Купив його у знайомих, яким терміново знадобилися гроші. Віддав $600. Замінив мотор, ходову, двигуни. Поставив салон від Mitsubishi. Коштувало це все 1,5 тисячі доларів.

Свого «Запорожця» пан Андрій «вдягнув» у вишиванку – наніс на корпус дві смуги орнаменту, нібито вишитий візерунок на сорочці-вишиванці. А для покращення настрою також додав посмішку та перетворив фари у блакитні очі.

10050203sch

Нещодавно Андрій Аверчук купив такого самого «Запорожця» ще й для дружини: «Зараз займаюся його реконструкцією. Будемо їздити разом. Це не машина, а “звєрь”! Сюди вміщається вісім чоловік».

За матеріалами «Газета.ua» та «Укрінформ»


У нас в країні вишиванки мають навіть автомобілі, трамваї, літаки і протчая, протчая, протчая… А у вас є вишиванка? Ні? – відстаєте від життя. Гайда до «Рідної моди»® за просунутим одягом!


В тему:

Український тюнінг “Бричка”

У Львові трамвай “одягнули” у вишиванку

Пам’ятники у вишиванках

“Летюча вишиванка” в московському небі

Пінгвін Linux у вишиванці

Паспорти у вишиванках

Вишиванка для ноутбука

Українська авіакомпанія поповнила парк ще одним судном розмальованим у народному стилі

Залізному коневі – українську «одіж»

Ексклюзивний мікрофон-оберіг

3 comments to «Запорожець» у вишиванці