Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Півмільйона гривень на підтримку студентів УКУ зібрали на V Благодійному фольк-балі «Перелаз’»

12053001schУчасники цьогорічного Благодійного фольк-балю «Перелаз’», який відбувся 26 травня у Львові, задекларували близько півмільйона гривень для підтримки талановитих та малозабезпечених студентів Українського католицького університету.

Благодійний фольк-баль

Під час «Перелазу» домовилися про заснування чотирьох квартальних, чотирьох піврічних та чотирнадцятьох річних стипендій для студентів Українського католицького університету на 2012-2013 навчальний рік.

Цьогорічний фольк-баль, що зібрав понад сто п’ятдесят представників підприємницьких кіл Львова, Тернополя, Вінниці та Києва, став справжнім родинним святом.

«Місія нашого Університету – допомагати молодим людям пережити таїнство життя: його радість, мир, красу. Скільки цієї краси і глибини є у наших традиціях, в українській гостинності, у здібності до спілкування, – сказав під час відеозвернення до гостей Балю ректор УКУ о. д-р Борис Ґудзяк. – Ми дякуємо всім тим, хто творить щораз більшу родину Українського католицького університету. Хочу з глибини серця подякувати вам за вашу приязнь, за вашу близькість, за вашу присутність, за те, що ви повірили в УКУ і в майбутнє України».

12053003schСпеціальними гостями вечора були українські співаки – фіналісти телевізійного проекту «Голос країни» Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян. Також запальні танці для гостей влаштував гурт «Йорий Клоц» та скрипаль-віртуоз Василь Попадюк.

Традиційно під час Фольк-балю відбулася благодійна лотерея та аукціон, на якому представили 27 творів мистецтва відомих українських митців: Івана Проціва, Миколи Шимчука, Петра Сипняка, Ігоря Романка, Сергія Савченка, Юрка Коха, Олега Дергачова та інших.

Найдорожчими лотами стали твори львівського художника Михайла Демцю і американських графіків українського походження Вальтера Свириденка та Якова Гніздовського. Зібрані від аукціону кошти скерують до стипендійного фонду імені Митрополита Андрея Шептицького для підтримки студентів Університету.


ФОТОрепортаж

Джерело:
Прес-служба УКУ

В тему:

Фонд Ігоря Палиці подарував вишиванки маленьким лучанам

Вишиванка для сироти

Тернопільські школярі вишивають сорочки для дітей-сиріт

«Хай буде ця вишита сорочка тобі оберегом…»

5 comments to Півмільйона гривень на підтримку студентів УКУ зібрали на V Благодійному фольк-балі «Перелаз’»