Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
цікавинки

У Львові з’явилося унікальне патріотичне таксі СС Галичина

12022507schУ Львові з’явилось таксі СС “Галичина”. Від звичайних відрізняються одягненими у вишиванки водіями та патріотичною музикою в салоні авто.

Машини перевізника візуально нічим не відрізняються від інших міських таксівок. Це сучасні комфортабельні автомобілі. Найцікавіше – всередині.

Саме так : своя служба Галичина і ніяк інакше не розшифровується назва нового львівського таксі, каже автор ідеї та власник мережі пан Богдан. Перш за все воно має дивувати туристів. ”Слава Україні!” або “Слава Ісусу Христу” лише так водії вітають своїх пасажирів. Ніяких здрастуйте та добрий день. Окрім того сорочки лише вишивані і музика – патріотична.

Дві Ольги – отетеріли. Кажуть, такої атракції вони ще не бачили у жодному місті. Емоцій після поїздки на Високий Замок не приховують.

Натомість зовсім інші емоції від нового львівського таксі має голова обласного Антифашистського комітету Олександр Калинюк. Він на СС Галичина ще не їздив, і їздити не хоче.

На сьогодні у місті є зо 2 десятки машин патріотитчного таксі. Тарифи у ньому звичайні. Щоправда не для всіх пасажирів, жартує керівник незвичного таксопарку.

Джерело:
Телеканал новин “24″

В тему:

«Запорожець» у вишиванці

Український тюнінг “Бричка”

У Львові трамвай “одягнули” у вишиванку

Залізному коневі – українську «одіж»

Футбольний марш у вишиванках

Парад вишиванок у Львові

Теніска «Львівська»

Comments are closed.