Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

У Тернополі на «Українських вечорницях» зібрали 6,5 тис. грн для вихованців школи-інтернату

Головне управління з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з центром дитячої та юнацької творчості Тернополя провели 26 лютого  благодійну акцію «Українські вечорниці».

Акцію провели з метою збору коштів меценатів та благодійників для дітей – вихованців Тернопільської обласної комунальної середньої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з наслідками поліомієліту і церебральними паралічами. Про це повідомили 26 лютого власкору ЗІКу у прес-службі Тернопільської ОДА.

Збір коштів відбувався у формі аукціону, на який виставляли вироби вихованців згаданої школи-інтернату, а також вишиту сорочку та книгу «Борщівська вишивка» відомої тернопільської колекціонерки Віри Матковської. Зібрані 6 530 грн передали вихованцям школи-інтернату.

На вечорниці завітали підприємці, хлопці та дівчата з центру дитячої та юнацької творчості Тернополя. Обов’язковим елементом вбрання була вишиванка. Господиня вечорниць частувала гостей смачними українськими стравами: варениками з вишнями, салом, домашньою ковбасою, борщем з пампушками.

Джерело:

“Західна інформаційна корпорація”

Фото з сайту:

“Вісник тернополян”


Щоб потрапити на подібний захід – треба мати вишиванку. Отже, заходьте до «Рідної моди»® та обирайте ту, що вам до душі.


В тему:

Масниця з УГКЦ

У столиці гуляли свято Колодія

Хоч Скандинавія не близько, вже й там танцюють українське Етно-диско!

Українські вечорниці на Монмартрі

“Андріївські вечорниці”

«Вечорниці» на Узвозі

Comments are closed.