Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
нові надходження

Блузка «Кучерява» – біла і чорна

10050201schПочинається теплий сезон, і «Рідна мода»® пропонує своїм прихильницям нові літні блузки. Цього разу звертаємо вашу увагу на «Кучеряву» блузку, виконану в двох варіантах: з білого батисту та чорного шовку.

Таку блузку можна носити навипуск як з консервативною спідницею, так і з сучасними джинсами. Пасує як літній прогулянці, так і роботі в офісі. Прикрашають блузку дві смуги машинної вишивки у вигляді стилізованого «крученого» рослинного орнаменту. Такий самий орнамент на «рукавах», оригінальна конструкція котрих прикриває тільки плече, оголюючи всю руку для літнього сонця і свіжого повітря.

Сьогодні «Рідна мода»® пропонує два варіанти «Кучерявої» блузки: з білого батисту з вишивкою «білим-по-білому» та з чорного шовку з вишивкою блідо-пісочного кольору. Клацніть мишкою на фото, щоб потрапити на сторінку з більш повною інформацією про блузку.

Можливо вам захочеться мати таку саму блузку, але з іншим кольором вишивки. Пишіть нам ваші побажання на адресу ridna.moda[равлик]gmail.com, і якщо відповідна нитка є в наявності, то матимете свій особистий варіант «Кучерявої» блузки.


В тему:

Вишукана ткана блуза “Ромашка”

Жіноча гімнастерка-піджак “Перехід-IV”

Трикотажна сукня з українським узором

Оголюємо плечі – спека вимагає…

Більше тунік – гарних і різних !

Comments are closed.