Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

«Українська мода». Весна 2010

10041809schАнонс: 21-24 квітня 2010. Вінниця, Експоцентр торгівельно-промислової палати. IX міжрегіональна універсальна виставка-ярмарок «Українська мода».

Як правило більшість учасників подібних виставок-ярмарків демонструють «глобализований одяг» – коли важко сказати, чим він відрізняється від нью-йоркського, мюнхенського чи шанхайського. Проте останнім часом практично на кожному подібному заході можна зустріти українських виробників, які орієнтовані на виразно українського, а не на безликого глобализованого споживача. Все більше українських фірм з виробництва одягу починають вводити в свою продукцію елементи українського етно. «Рідна мода» сподівається, що такі фірми будуть й серед учасників виставки-ярмарку «Українська мода. Весна 2010».

Адреса виставки:
Вінниця, вул. Соборна, 68.
Приміщення Експоцентру Вінницької торгівельно-промислової палати.
www.expo.vn.ua
тел. + 380 (432) 52-47-72


Якщо вам раптом не вдасться знайти на виставці такий модерновий одяг в українському етно-стилі, котрий би вам сподобався – не біда. Заходьте до крамниці «Рідна мода» ® і обирайте такий «модерн-етно», котрий вам до вподоби. А мешканці Києва мають можливість і особисто поспілкуватись з дизайнером і обговорити персональні особливості бажаного одягу.

В тему:

Керченські вишиванки

Етностиль крокує Україною

Поліські мотиви в сучасному одязі

Теніска-вишиванка «Амарантус» з погонами-хлястиками

Модернова сорочка з прадавнім символом

Вишукана ткана блуза “Ромашка”

Вишукані жіночі блузи

Джинсові вишиванки: “мікс” українського й американського

Kyiv Fashion 2005

1 comment to «Українська мода». Весна 2010

  • Я какраз собрался ехать в Винницу, у меня бабушка там рядом живет!Правда выставка уже закончится! Очень жаль(((