Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
нові надходження

Вишукані жіночі блузи

09091334schЕтностиль впевнено крокує Україною. Все більше жінок і дівчат бажають мати в своєму гардеробі одяг з національним колоритом, але не тільки традиційну вишиванку, а і щось сучасно-вишукане.

Саме поєднання традиції і сучасності є фірмовим стилем «Рідної моди»®. Для вибагливих клієнток наша дизайнер Тамара Матвійчук розробила серію вишуканих тканих блуз.

Спочатку дбайливі жіночі руки тчуть на ручному ткацькому верстаті полотно, створюючи оригінальний тканий орнамент, побудований на традиціях українського Полісся. А вже із цього полотна, котре несе в собі тепло жіночих рук, наша дизайнер створює неповторні вишукані жіночі блузи.

Улюблена тема пані Тамари – ткані блузи «білим-по-білому», котрі можна вдягнути як на роботу в високих кабінетах, так і на вишукані елітні party/вечірки.

Також саме з такого витканого вручну полотна пані Тамара створює як святкові (зокрема весільні) так і повсякденні блузи, адже вкладене в них тепло ручної роботи слугуватиме для жінок і дівчат, що їх носять, своєрідним оберегом, що захищатиме від всіляких негараздів.

09091330sch 09091331sch 09091332sch


В тему:

Хіт сезону – ткана сорочка

Більше тунік – гарних і різних !

Оголюємо плечі – спека вимагає…

Comments are closed.