Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
нові надходження

Теніска-вишиванка «Амарантус» з погонами-хлястиками

10041101schВесна буяє. На київських каштанах набухли бруньки, а в Ботанічному саду зацвіли магнолії. Значить – пора готувати літній одяг, щоб зустріти спеку коротким рукавом.

10041102schНову теніску «Амарантус» від «Рідної моди»® пошито з високоякісної чисто бавовняної зеленої тканини. На грудях по обидві сторони від планки з ґудзиками розташовані дві смуги машинної вишивки темно-зеленою і червоною нитками з традиційним узором, що поєднує в собі прямі та косі хрести і восьмикутну зірку. Смуги вишивки розташовані нетрадиційним способом – нижче рівня кокетки, край котрої декоративно прострочений червоною ниткою.

Комір-стійка теніски прикрашений вузькою смугою вишивки – нібито вузьким «зрізом» орнаменту, розташованого на грудях. Комір додатково застібується на ґудзик.

На плечах погони-хлястики, прикрашені такою самою вузькою смугою вишивки. В звичайних умовах хлястик пристебнутий до ґудзика на короткому рукаві (на фото справа). В сильну спеку можна додатково закатати короткий рукав і пристебнути ґудзик з внутрішньої сторони рукава до хлястика. А можна невимушено підтягнути край короткого рукава і пристебнути до хлястика ґудзик із зовнішнього краю рукава.


В тему:

Теніска чоловіча ТМТЧ-15 «Амарантус»

Молодіжна теніска «Хміль»

2 comments to Теніска-вишиванка «Амарантус» з погонами-хлястиками