Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Етностиль крокує Україною

Київський Дім модного одягу «Skrella» представив на «Kyiv Fashion 2009» колекцію жіночого одягу в українському етностилі.

09022111sch1

Мотиви XIX століття, які напрочуд органічно вписались у сучасні покрої та тканини. Дуже вдале поєднання традиції та сучасності.

09022112sch

На сайті Дому модного одягу «Skrella» цієї колекції поки ще немає. Колекцію було створено спеціально до початку «Kyiv Fashion 2009», і після реорганізації сайту, котрий очікується незабаром, колекція з’явиться і в міжмережжі. А поки що «Рідна мода» дає вам можливість «одним оком» поглянути на цю чудову колекцію.

09022114sch1

09022113sch1

На останньому фото в центрі не стилізація «під історію» (як думали багато хто з відвідувачів «Kyiv Fashion»), а справжній одяг прабабусі однієї із співробітниць «Skrella». Взагалі, команда «Skrella» вирішила створити у себе на фірмі міні-музей історії української моди. Побачити вишиванки, корсетки, спідниці, рушники можна в самому Домі модного одягу (недалеко від ст. метро «Позняки») або на сайті «Skrella» (кликніть на фото).


А у вашому особистому гардеробі є сучасний одяг в українському етнічному стилі? Ще ні? Тоді вам давно пора відвідати крамницю «Рідна мода»®.

Comments are closed.