Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Перемога «Рідної моди»®

10010704sch7 січня в столичному Палаці спорту Країна Мрій та Олег Скрипка влаштували чудове свято – різдвяні Етно-диско-вечорниці!

У фойє Палацу було організовано торгівлю музичними компакт-дисками та українськими народними сувенірами. Був виставлений і лоток «Рідної моди»® зі зразками нашої продукції.

10010703schПриємно відзначити, що багато хто з відвідувачів «Вечорниць» вже добре знають наш сайт, регулярно його читають, стежать за новинками на наших віртуальних «полицях». І були раді можливості побачити «вживу» (а не на фото), поторгати, поміряти нашу продукцію. А головне – поспілкуватись «в реалі» з дизайнером Тамарою Матвійчук, котра працює в стилі «модернових вишиванок» і створила значну частину з того, що було представлено на «Вечорницях».

Хтось одразу купував «модернові вишиванки», хтось уточнював, як можна замовляти пошиття сорочок на себе, хтось радився з дизайнером про те, як можна зробити якусь нову модернову сорочку («не зовсім таку, як представлено – подібну, але трохи іншу…»)

По закінченні «Вечорниць» до нас підійшла дівчина, котра перед початком свята купила на нашому лотку ткану туніку, і подякувала за гарну роботу. Виявляється, на «Вечорницях» вручали призи за кращі вишиванки (як традиційні, так і модернові). І саме вона, вдягнута у нашу туніку, отримала один з цих призів!

Отже, вдягайтесь в «Рідній моді»® – і ви завжди будете на висоті!


В тему:

Танцювали донесхочу! Пóтом заливало очі!

Олег Скрипка презентував шляхетній київській спільноті високий український стиль

Хоч Скандинавія не близько, вже й там танцюють українське Етно-диско!

Українські вечорниці на Монмартрі

«Вечорниці» на Узвозі

Comments are closed.