Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

«Стиль»: XVI Міжнародна виставка-ярмарок

09091507schАнонс: 17-20 вересня, м. Львів. Палац спорту «Україна». Виставка-ярмарок одягу, тканин, обладнання для легкої промисловості тощо. На виставці буде показ дизайнерських колекцій одягу, зокрема студентська колекція «Наречена Карпат» та колекція вишиваного одягу від ВКП «Скиба» (Львів).

Виставка-ярмарок «Стиль» проводиться щорічно, починаючи з 1993 року. Тематичні розділи виставки: Обладнання для підприємств легкої промисловості. Одяг, білизна, тканини, шкіра. Хутро та хутряні вироби. Взуття. Фурнітура та нитки. Галантерейні та шкіргалантерейні вироби. Товари для дітей. Біжутерія та аксесуари. Дизайнерські рішення. Косметичні вироби та послуги.

Цього року, виставка вирізняється великою кількістю показів та презентацій молодих модельєрів та дизайнерів. Особливо показів колекцій в етнічному стилі.

Вишита сорочка від ВКП «Скиба»

Вишивка є одним з найбільш поширених і доступних видів художньої творчості. Історія народної вишивки в Україні має глибоке коріння. З давніх-давен ручною вишивкою оздоблювали всілякі вироби, необхідні людям в побуті. Своєї популярності вишивка не втратила й сьогодні. Красиві та оригінальні сучасні вироби, оздоблені вишивкою, – ліжка, скатертини, серветки, рушники, блузи, чоловічі і жіночі сорочки – презентуватиме на показі ВКП „Скиба”.

Студенти Львівського коледжу легкої промисловості Київського національного університету технології та дизайну, демонструватимуть колекцію сценічного дитячого одягу, виконаного у етнічному стилі, власного виробництва.

Також ряд колекцій моделей, оздоблених вишивкою будуть демонструватись на показах в рамках фестивалю перукарського мистецтва.

Тут можна завантажити Програму роботи виставки “Стиль-2009″ (45 Кбайт)

Не пропустить ці покази:

17.09.2009 о 14:00 – Показ колекції моделей Львівського коледжу легкої промисловості Київського національного університету технології та дизайну «Наречена Карпат».  Автори колекції – студенти коледжу.

19.09.2009 о 16:00 – Показ колекції вишиваного одягу від ВКП «Скиба»

19.09.2009 о 20:00 – Fashion шоу «Made in Ukraine». Роботи студентів та викладачів Львівського коледжу легкої промисловості Київського національного університету технології та дизайну.

Місце проведення виставки: Палац спорту “Україна”, вул. А.Мельника, 18, м.Львів, Україна

Більш докладно про виставку – на сайті організатора, ЗАТ «Гал-ЕКСПО»®

09091508sch

Жіночий вишиваний одяг від ВКП «Скиба»



В тему:

Трикотажна сукня з українським узором

Вишукані жіночі блузи

“Українське весілля: обрядова атрибутика”

Comments are closed.