Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
нові надходження

Трикотажна сукня з українським узором

09091337schЯкщо ви шукаєте, як можна використати в сучасному одязі українські етнічні мотиви – то вам варто звернутись до досвіду «Рідної моди»®.

Одна із запропонованих моделей – це вишукана ексклюзивна сукня із червоного трикотажного полотна. Оздоблена оригінальною машинною вишивкою чорного кольору. Техніка вишивки – гладь. Узор представляє собою популярний в України орнамент «виноград». Символіка винограду розкриває нам радість і красу створення сім’ї. Сад-виноград – це життєва нива, на який чоловік є сіячем, а жінка має обов’язок ростити й плекати дерево їхнього роду. Мотив винограду бачимо на жіночих та чоловічих сорочках Київщини, Полтавщини. А на Чернігівщині виноград в’ється на родинних рушниках. Також мотив винограду популярний на Поділлі та на півдні України.

Ця сукня – зразок того, як можна прикрасити вишивкою сучасне вбрання. «Рідна мода»® не зупиняється у пошуках сучасного прочитання стародавньої української традиції. Можливі й інші фасони сукні та кольори вишивки залежно від ваших уподобань, тканини й фантазії. Творимо моду разом!


В тему:

Вишукані жіночі блузи

Легка жіноча блузка «Маки червоні»

Традиція завжди в моді

Весільне вбрання

Знаки стародавніх вишиванок

Поліські мотиви в сучасному одязі

Модернові українські вишиванки

Креативні колекції

Comments are closed.