Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
вишиванка

Закоханий в українку німець носить вишиванку

Вони познайомилися під час ралі Україною в 2007 р.

Запорожець-тур 2009 на суші і на морі - в ім’я дружби і злагоди між країнами і народами

09050902schІрина Денис та Бернд Гартманн – члени українського та німецького автомобільних клубів власників «Запорожців». Ірина має «Горбатий Запорожець» ЗАЗ-965, а Бернд – «Запорожець» моделі ЗАЗ-968.

Майбутні молодята познайомились під час ралі Україною у 2007 році. А наступного 2008 року вони одружились. Весілля відбувалось у німецькому місті Ханенбах за українською традицією. Молодята та гості були у вишиванках, майбутнє подружжя ставало на весільний рушник тощо.

А цього року романтичне подружжя вирішило здійснити незвичну весільну подорож на своїх «Запорожцях» дорогами 23 країн: Німеччини, Франції, Швейцарії, Ліхтенштейну, Австрії, Італії, Словенії, Хорватії, Сербії, Туреччини, Автономної Республіки Нахічевань, Ірану, Вірменії, Грузії, Азербайджану, Туркменістану, Казахстану, Росії, України, Молдови, Польщі, Словаччини, Чехії. Автопробіг «Запорожець-тур 2009 на суші і на морі – в ім’я дружби і злагоди між країнами і народами» триватиме до 14 червня і закінчиться у німецькому місті Вісмар.

Дивіться карту маршруту тут

За матеріалами “УНІАН” та львівського Авто-Фан-Клубу «ЗАЗ-Козак»


В тему:

Вишиванка: Мода по-українськи

Залізному коневі – українську «одіж»

Благословіть, тату й мамо…

Comments are closed.