Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Кращі танцювальні колективи України виступають на фестивалі “Толока”

У Харківському державному академічному театрі опери і балету відкрився Всеукраїнський фестиваль народної хореографії “Толока”, який відбувається вже всьоме.

09050901sch

Цей захід зібрав 25 творчих колективів із багатьох областей України. Ініціаторами фестивалю-конкурсу виступили Творча спілка дитячої народної хореографії, Всеукраїнська координаційна рада з питань дитячої народної хореографії, Харківська обласна державна адміністрація, Харківська міська рада. Президентом фестивалю і головою журі є народний артист України, лауреат державної премії ім. Т. Г. Шевченка, генеральний директор – художній керівник Національного академічного заслуженого ансамблю танцю України ім. Павла Вірського Мирослав Вантух.

В’ячеслав Мадієвський

Джерело:
“Укрінформ”

В тему:

Про «концертні» та «робочі» вишиванки

1 comment to Кращі танцювальні колективи України виступають на фестивалі “Толока”

  • Наталія

    Шановні друзі!!!

    Маємо честь запросити Вас та Ваші колективи взяти участь в Міжнародному вокально – хореографічному фестивалі «Талант-шоу», який відбудеться в м. Трускавці з виїздом на 24 – 25- 26 липня. Члени журі: Наталка Карпа, гурт “Шоколадка”, Франциско Гомес. Гран-прі : Вокал: 5 000 грн., Хореографія: 10 000 грн. та дуже цінні подарунки для всіх колективів. Ціна – 1200 грн. з учасника.
    Чудова пропозиція для керівників: в разі , якщо керівник організовує 20 учасників , то їде на фестиваль – БЕЗКОШТОВНО, якщо 40 і більше- отримує два безкоштовних місця!
    Реєстрація анкет та оплата участі в Міжнародному хореографічному фестивалі «Талант-шоу», лише до 20.06.2014 р. Наталія 0665943359,0638015002!!!