Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

“Завітайте в добрий час – буде весело у нас!” або Гоголівські Вечорниці вирушають до Московії

Анонс: 1 квітня, 19:00, Москва. Олег Скрипка та “Велика оркестра” ставитимуть на вуха відвідувачів клубу “Гоголь”.


Як відомо, саме зараз вся прогресивна світова спільнота святкує 200-річчя з дня народження Миколи Васильовича Гоголя, а 2009 рік офіційно проголошений ЮНЕСКО “Роком Гоголя”. На найвищому державному рівні зголосились відзначити славну дату Україна та Росія, а отже і в Країни Мрій нарешті з’явилась слушна нагода налаштувати валізи до Москви, аби вперше познайомити гостинних сусідів з Українськими Вечорницями та в тісному колі відсвяткувати ювілей видатного земляка.

Вечорниці “У Гоголя” пройдуть 1 квітня в одноіменному клубі “Гоголь” (Столєшников провулок, 11, www.gogolclubs.ru) з повною программою, в якій мешканці Москви зможуть вперше почути та побачити Велику Оркестру (Le Grand Orchestrа) під керуванням Олега Скрипки, екзотичну диво-капелу Чоботи З Бугая та досхочу відтягнутися під запальні ритми Етно-Диско, які щедро розкине DJ O’Skrypka. Також із Києва прибуде пересувна Школа Народного Танцю, яка навчить усіх бажаючих краков’яку, ойрі та “гречаникам”, а переможцям Конкурсу Вишиванок дістануться музичні диски від Країни Мрій та великий сюрприз від Олега Скрипки. І звісно, на всіх без винятку чекатимуть щире спілкування та щедре частування.

P.S. Країна Мрій виголошує безмежну вдячність Посольству України в РФ та Земляцтву Вихідців з Хмельницької області за братню допомогу в організації свята.

Джерело:

“Країна Мрій”


В тему:

Хоч Скандинавія не близько, вже й там танцюють українське Етно-диско!

Олег Скрипка: «У Норвегії вишиванку купив навіть пакистанець…»

Українські вечорниці на Монмартрі

«Вечорниці» на Узвозі

Гоголь у сріблі і вишиванці

Comments are closed.