Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Дикий простір на Lviv Fashion Week

10051900schАнонс: 21 травня 2010. Львів, виставковий центрі LEMBERG. Після гучної презентації нової колекції осінь-зима 2010/11 на Українському Тижні Моди, Олеся Теліженко відвідає Львів з метою донести барви нової колекції й до західної столиці України.

В рамках Lviv Fashion Week 21 травня буде представлена оновлена колекція «Дикий простір», в який особливий акцент поставлений на чоловічу лінію одягу, що за задумом дизайнера має привернути увагу до образу сучасного українського чоловіка.

Олесю Теліженко полонило бажання прихистити чоловіків від жіночності та стилю “унісекс”, котрий стрімко захоплює нашу реальність, і повернути світу сильного і мужнього чоловіка. І цю мету вона успішно втілила в колекції цього сезону. Брюки незвичайного покрою, комбінезони, різноманітні сорочки, пальта та просторі куртки з капюшонами – все створено для чоловіка, котрий хоче голосно заявити про себе, як про харизматичну особистість.

Кольорова гама колекції увібрала колорит козацького степу: від сивих ранкових туманів до випаленого сонцем різнотрав’я і чорноти нічних небес. Яскравими зорями на них є спалахи вишивки. Основним декоративним мотивом стала барвиста вишивка Східного Поділля, що вирізняється колоритом і геометричністю.

Хоча чоловіки є безумовними фаворитами колекції «Дикий простір», отримали свою долю уваги від дизайнера й жінки. Для них Олеся Теліженко підготувала декілька трендових ансамблів. Літні максі-сарафани з квітковим рисунком та глибокими декольте одночасно приваблюють своєю простотою та яскравістю. Цікавим елементом колекції виступають сукні та комбінезони довжиною до колін з різноманітною конструкцією та обробкою. Вузькі брюки вдало поєднуються з відкритими топами з геометричним узором та пишними рюшами. Доповнюють жіночу лінію пальта асиметричного крою з якісного кашеміру глибокого шоколадного кольору, декором до яких слугує вишивка та стібки, виконані вручну.

10051901sch

Росава

Обличчям жіночої лінії колекції «Дикий простір» на подіумі Lviv Fashion Week запрошена неординарна особистість та талановита співачка Росава, що є постійним замовником дизайнера протягом останніх років. Обидві, Росава та Олеся Теліженко надихаються творчістю одна одної.

В колекції цього сезону дизайнер не відійшла від своїх канонів і знову працювала тільки з натуральними матеріалами: льоном, бавовною, вовною та кашеміром. Яскраві індивідуальні речі, продумана геометрія, брендована фурнітура, поєднання декоративних фактур і ручних швів — цим вирізняється кожна річ колекції «Дикий простір».

Якісним та комфортним доповненням до ансамблів з колекції стане взуття торгової марки CAMPER, що вже зарекомендувала себе з кращого боку на подіумі Сезонів Моди у Києві.

Разом із новою колекцією Олеся запустила нову лінію аксесуарів, які сміливо можна віднести до категорії «еко». Матеріалами обрані вовна, дерево, льон, метал, а декором — різнобарвні стрічки та нитки, бісер, пір’я. Особливим акцентом є ручний розпис. Знайшлося місце і яскравим екстравагантним прикрасам, і вишуканим традиційним. Для чоловіків у асортиментному ряді передбачена лінія літніх капелюхів із льону та бавовни. Є в колекції й особливий атрибут — підтяжки з яскравою вишивкою, що додадуть колориту навіть діловому одягу.

Lviv Fashion Week – проект міжнародного формату, орієнтований на дизайнерів одягу з країн Європи та представляє колекції одягу та аксесуарів класу pret-a-porter та pret-a-porter de luxe. Цього року подія запланована в виставковому центрі LEMBERG (вул.Богдана Хмельницького, 176)

Показ колекції «Дикий простір» Олесі Теліженко відбудеться 21 травня о 21:00

З питаннями щодо акредитації та за додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:
etnolesya@gmail.com
olesya-telizhenko@ukr.net


В тему:

“Гайдамаки” вийшли на подіум в костюмах від Олесі Теліженко

Олеся Теліженко: Мій стиль — етно-кутюр

Євро 2012: український декор на уніформі чемпіонату (відео)

«Скіфське золото» на сучасному одязі

Персональний сайт Олесі Теліженко

Чоловіча вишиванка в стилі «Мілітарі» від «Рідної мода»®

Жіночі вовняні прикраси від «Рідної мода»®

2 comments to Дикий простір на Lviv Fashion Week