Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Що б такого вдягнути?

10040201schАнонс: квітень 2010. Київ. VІІ Всеукраїнський фестиваль молодих дизайнерів «Краса та мода».

Істина «Краса врятує світ» давно визнана незаперечною. Що б там не говорили, а перше враження про людину складається за її зовнішнім виглядом. Кожному з нас хочеться вдягатись елегантно і вишукано, а декому – ще й створювати нові образи.

Якщо ви відчуваєте в собі нестримний творчий потенціал, прагнете привернути увагу до свого таланту оригінальними ідеями у виготовленні одягу, мрієте створювати імідж зіркам естради, театру та кіно, VІІ Всеукраїнський фестиваль молодих дизайнерів «Краса та мода», який буде проводитись у кінці квітня, саме для вас!

Фестиваль «Краса та мода» розпочав своє життя з 2002 року. Організаторами є студія моди “Marin Models”, Головне управління у справах сім’ї та молоді (КМДА) та Молодіжна громадська організація “Молодь за вищу освіту”. У фестивалі беруть участь молоді модельєри з різних міст України. Метою фестивалю є сприяння розвитку творчих здібностей молоді та формування її художньо-естетичних смаків. Організатори кожного року виявляють талановитих дизайнерів, щоб дати їм можливість показати себе та сприяти у подальшому рості.

Участь учнів та студентів у Фестивалі безоплатна.

Одна із номінацій фестивалю – “Народні мотиви”. Минулого року кращою в цій номінації стала колекція Оксани Старовойтової “Панночка”.

10040202sch

10040203sch

Докладніше – на офіційному сайті Фестивалю “Краса та мода”


Якщо ви бажаєте вдягатись одночасно сучасно і національно – то вам пряма дорога у «Рідну моду»®. Для цього треба клацнути курсором на один із банерів, що розташовані справа зверху під написом «Купуй у нас», або під статтею. Наші відділи:
- сучасний український етнічний одяг
- українські патріотичні футболки
- український рок-одяг


В тему:

Поліські мотиви в сучасному одязі

Креативні колекції

Модернові українські вишиванки

Гуцульська колекція від Еріки Нібак

Івано-франківцям пропонують щодня ходити у вишиванках

Молоді модельєри повертаються до джерел

На уроках трудового навчання тернопільські учениці вишили собі сорочки

Comments are closed.