Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
вишиванка

Івано-франківцям пропонують щодня ходити у вишиванках

09061104schВишитий одяг на кожен день пропонує івано-франківцям дизайнер Ярина Жук. В Івано-Франківську відбувся показ її колекції «Під знаком писанки». Як дізнався кореспондент Радіо 4U, до цього роботи бачили лише в Києві та Тернополі.

ФОТО Андрія ВОЛИКА

ФОТО Андрія ВОЛИКА

Український етно-модерн так називає дизайнерка Ярина Жук стиль одягу над створенням якого працює уже більше двох років. Її нова колекція «Під знаком писанки» створена власне за тими мотивами, які ми звикли бачити на великодніх писанках. Нестандартно вона підходить і до вишивки, яка прикрашає її моделі.

Своє колекцією модельєр намагалася довести, що вишиті речі можна носити не лише на свята а й в будній день. Для жінок вона представила сукні і костюми, а для чоловіків безрукавки. Не оминула своєю увагою і дітей, для них теж розроблено декілька моделей.

До слова, дослідження українських науковців доводять, що вишитий одяг збільшує силу енергетики людини в декілька разів.

Джерело:

“Радіо 4U”


«Рідна мода» повністю підтримує свого давнього друга і колегу Ярину Жук і закликає всіх вдягатися етнічно, естетично, екологічно. Заходьте у крамницю «Рідна мода» або до майстерні Ярини Жук і обирайте те, що вам до вподоби. Або ж заходьте на сторінку «Інші Інтернет-крамниці» – можливо саме там знайдете те, що вам потрібно….

В тему:

Молоді модельєри повертаються до джерел

Вишиванка — це стильно

«Сфотографуйся на паспорт у вишиванці!»

Національний одяг в різних образах: дизайнер Оксана Гудзик у весняній fashion-story IZUM.ua

Молодіжна вишиванка “Хміль”

Модернові українські вишиванки

Не віддамо вишиванку бюрократам!

Comments are closed.