Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

“Жнива – 2009. Сніп”

09073005schУ Музеї Івана Гончара відбулася презентація фестивалю “Жнива – 2009. Сніп”, який проходитиме 15-16 серпня в селі Ковалівка Васильківського району Київської області.

09073004sch
Організатори розповіли про ідею фестивалю, а також провели майстер-класи народних ремесел. Міжнародний етнографічний фестиваль “Жнива – 2009. Сніп” цього року пройде вперше. Під час фестивалю жатимуть та обмолочуватимуть снопи, випікатимуть сільський хліб, робитимуть дідухи для Різдвяних свят.

09073003schТакож пройдуть майстер-класи з гончарства, плетіння з соломи, вишивки, ковальства, відбудуться традиційні танці та посиденьки, народні розваги, ярмарок майстрів-ремісників, виставка антикварних речей сільського побуту та старовинного одягу. Окрім того, на фестивалі виступатимуть українські та іноземні гурти й виконавці.

Павло Багмут

Джерело:
“Укрінформ”

Сьогодні на багатьох фестивалях в Україні модно приходити у вишиванках. А на етнофестиваль – так само собою. Отже, діставайте зі скринь та шаф ваші вишиванки і готуйтесь до «Жнив-2009».

Якщо ж у вас ще немає вишиванки – то треба поспішити, придбати її. Заходьте до «Рідної моди»® і обирайте ту, що вам до вподоби.


В тему:

На етнофетиваль “Підкамінь” з’їхалися сотні тернополян

Вінниччина приймала фольклорний фестиваль “АртПоле”

“На Івана, на Купала” на острові

«Квітка папороті» в Голосіївському парку

На Вінниччині “Живий вогонь” з’єднав Україну

“Посиденьки у Гончара”

Запальні танці на свіжому повітрі

“Дідух” чи “ялинка” ?

Comments are closed.