Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Вінниччина приймала фольклорний фестиваль “АртПоле”

09071801sch12-18 липня в селі Воробіївка Немирівського району Вінницької області відбувся Міжнародний фестиваль “АртПоле” (до 2009-го – “Шешори”).

09071803schЙого учасники прибули з 10 країн: України, Польщі, Чехії, Румунії, Грузії, Росії, Білорусі, США, Франції та Великобританії. Організатором фестивалю виступила Вінницька обласна молодіжна громадська організація “Наше Поділля”, співорганізаторами – Агенція подій “АртПоле” та Вінницька ОДА. Цьогоріч захід тривав протягом тижня. Виступи відомих музикантів із різних країн світу – це лише одна зі складових цьогорічного фестивалю, як і вистави, перформенси, об’єкти та дії в довкіллі.

09071802sch

Весь цей час “АртПоле” являло собою велику мистецьку лабораторію просто неба. Тут протягом усього фестивалю працювало близько 30 майстерень. Частина коштів, зібрана на “АртПолі”, за словами його організаторів, буде направлена на підтримку будинку-інтернату в с. Ситківці Немирівського району.

Олександр Лапін

Джерело:
“Укрінформ”

В тему:

На Вінниччині “Живий вогонь” з’єднав Україну

На Вінниччині пройшло свято фольклору

1 comment to Вінниччина приймала фольклорний фестиваль “АртПоле”

  • Шкода лише, що цьогоріч ярмарок майстрів було винесено за межі фестивалю і не всі відвідувачі могли завітати на нього.
    Крім того, я вперше пожалкувала, що не було певного відбору серед ярмаркарів: продавались і дуже індивідуальні речі, і товару з Китаю :)
    Та в цілому фестиваль вдався! Я дуже радію, що відвідала його.