Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
вишиванка

Івано-Франківськ: щоп’ятниці працівники приходять на роботу у вишиванках

11121004schВнісши зміни до офісного стилю прикарпатські енергетики вирішили урізноманітнити робочі будні. Кажуть, так роблять останній день тижня максимально наближеним до вихідних.

“Ця вишиванка – це мені ще моя прабабуся пошила. Їй понад 60 років. Її колись ще дідусь мій носив, потім тато… Це як сімейна традиція. Вона передається з покоління в покоління. Мені здається, що ця традиція підіймає національний дух в нашому товаристві, дух братерства”, – каже юрисконсульт Нестор Кукуруз.

Відтак працівники найрізноманітніших відділів – бухгалтери, кадровики і оператори колцентру отримали своєрідну нову “уніформу”. Вона звісно не обов`язкова у дотриманні та більшістю сприймається позитивно.

“Всім ця ідея сподобалася, і тепер п’ятницю ми чекаємо з нетерпінням. Бо у кожної жінки є по кілька гарних вишиванок. Деякі жіночки повишивали навіть плаття, костюми… Ми одна у одної питаємо адреси тих майстринь, які роблять такі гарні речі”, – каже директор з персоналу Ірина Харук.

У прагненні прекрасного прикарпатські енергетики готові йти й далі. І вже планують різноманітні конкурси на найкращу вишиванку.

Джерело:
Телеканал новин “24″

В тему:

День вишиванки – далеко не лише студентська акція!

День української вишиванки в Нью-Йорку

«Рідна мода»® на Країні мрій

Модний елемент – вишитий пасок

Ткана блуза «Дана»

Comments are closed.