Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Фотоконкурс «Обличчя української родини Росії»

10022103schВ сучасній Російській Федерації живе кілька мільйонів громадян, що мають українське коріння.

Культурний центр України в Москві та Незалежний сайт української діаспори “Кобза – Українці Росії”, керуючись взаємним бажанням сприяти розвитку і популяризації здобутків українських діаспорних організацій на теренах Російської Федерації, планують у наступні два роки реалізувати спільні культурологічні, інформаційні та освітні проекти. Сьогодні ми спільно розпочинаємо перший такий проект – Всеросійський фотоконкурс «Обличчя української родини Росії».

Мета цього проекту – знайомство інтернет-аудиторії з українськими сім’ями, які плекають національні традиції, зберігають українське коріння й не забувають свою Батьківщину – Україну.

Фото саме таких родин будуть вміщені на сайтах “Кобза – Українці Росії” та Культурного центру України в Москві, а в травні 2010 року – на фотовиставці в Культурному центрі України в Москві. Крім того, фіналом конкурсу стане велике сімейне свято-віншування переможців.

Звертаємося до українських громад у регіонах РФ із пропозицією надсилати на контактні електронні адреси (ukrcenter_info@mail.ru, ukrcenter@bk.ru та sloboda@samaramail.ru) для публікації на веб-сайтах Культурного центру України в Москві і “Кобза – Українці Росії” сімейні фотографії українських родин Росії з короткими розповідями-нарисами про них. Тим самим ми організуємо інтернет-знайомство з найяскравішими українськими родинами з регіонів РФ. Фотовиставка і фінал конкурсу – сімейне свято в Культурному центрі буде проведено до Всесвітнього дня родини (15 травня 2010 р.).

За підсумками фотоконкурсу маємо намір запропонувати для публікації фотографії родин-переможців і розповіді про них у ЗМІ Росії і України.

Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО,
генеральний директор Культурного центру України в Москві

Андрій БОНДАРЕНКО,
головний редактор Незалежного сайту “Кобза-Українці Росії”

10022104sch

Українська родина Павуків з Новосибірська

10022105sch

Українська родина Чорномазів з Владивостоку

Джерело:
“Кобза – українці Росії”

В якій би точці світу ні жили українці – завжди мають свій сакральний оберіг – українську вишиту сорочку – що допомагає підтримувати духовний зв’язок з Батьківщиною предків. А чи є у тебе вишиванка? Не барись, заходь до «Рідної моди»®, не відставай від діаспори.


В тему:

Канадські урядовці у вишиванках

Два портрети С.М.Драгомирової

До всесвітньої української держави-громади

Суперкорпорація Україна

«Українці з усього світу створять нову глобальну державу!» — переконаний філософ із діаспори Микола Пономаренко

Comments are closed.