Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Катерина Ющенко побувала на конкурсі-фестивалі дитячої та юнацької творчості

09081901schГолова Наглядової ради МБФ “Україна 3000″, дружина українського Президента Катерина Ющенко побувала в Міжнародному дитячому центрі “Артек”, де цими днями проходить VIII Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої та юнацької творчості “Наша земля – Україна”.

09081902schЦей захід зібрав юних талантів з української діаспори Вірменії, Білорусії, Казахстану, Росії, Латвії, Литви, Польщі, Естонії та різних регіонів України. Його мета – відобразити багатство, різноманіття української культури, мови, традицій, історії, а також сприяти популяризації дитячої творчості, виявленню й підтримці талановитих та обдарованих дітей.

Для довідки. Конкурс-фестиваль дитячої та юнацької творчості “Наша земля – Україна” засновано 1997 року Міжнародним дитячим центром “Артек”, Міністерством України у справах сім’ї та молоді, Інститутом українознавства та Українським гуманітарним ліцеєм Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Міністерством культури України. З кожним роком географія фестивалю розширюється, до нього приєднуються представники української діаспори з інших країн, збільшується кількість учасників і з’являється дедалі більше прихильників.

09081903sch

Арвідас Шеметас

Джерело:
“Укрінформ”

В тему:

Вінниччина приймала фольклорний фестиваль “АртПоле”

“На Івана, на Купала” на острові

“Посиденьки у Гончара”

Запальні танці на свіжому повітрі

Comments are closed.