Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Українців закликають 21 серпня одягнути на роботу вишиванки

09081904schАнонс: 21 серпня, вся Україна. Київська міська організація Всеукраїнської молодіжної громадської організації Український молодіжний собор закликає українців 21 серпня – в останній робочий день перед святкуванням Дня Незалежності – прийти на роботу у вишиванках.

Фото Галини Гулій/ Новинар

Про це сказано в повідомленні прес-служби організації.

За словами лідера київської організації Українського молодіжного собору Артема Стельмашова, подібна акція сприятиме росту почуття патріотизму серед українців.

Він наголосив, що такий стиль одягу стає сьогодні все більш популярним.

“Упевнений, що одягнути вишиванку сьогодні може кожен українець. Такий стиль одягу зараз стає все більш популярним, українці вважають за необхідне мати в своєму гардеробі вишиту сорочку”, – зазначив він.

На його думку, якщо в один день в національному одязі на роботу прийдуть всі працівники в колективах, це створить незабутню атмосферу і святково-урочистий настрій.

Як повідомлялося, 24 серпня у Софійському соборі відбудеться молитва за Україну та український народ, у якій візьме участь керівництво країни, представники влади та громадськості.

Після цього на Хрещатику відбудеться військовий парад; заплановано, що під час цього заходу Президент Віктор Ющенко виступить зі зверненням до українців.

Джерело:
“Новинар”

Comments are closed.