Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

У Києві відбудеться показ мод у етностилі

Анонс:  У п’ятницю, 13 лютого, у Київському музеї українського народного мистецтва відбудеться театралізований показ мод в етностилі – “Свято йде!”.

У колекції – 24 стилізованих убрання: з яскравими етноелементами, язичницькими мотивами і футуристичними віяннями, які нагадують творчість української художниці Марії Примаченко.

Роботи створили студенти Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука.

“Одяг, який створили ці студенти, заслуговує на те, щоб його презентували на тижнях моди. Йому притаманні яскраво виражені етнічні мотиви в поєднанні із сучасною жіночністю”, – зазначила режисер-постановник дійства, сценарист Анна Заклецька.

Тривалість театралізованого дійства – 30 хвилин. Учасники постановки: ансамбль Зернятко.

Серед запрошених гостей: співачка Ніна Матвієнко і художник Петро Гончар, режисер Сергій Архипчук, продюсер та шоу-мен Євген Ступка та інші.

Показ мод “Свято йде!” відбудеться у п’ятницю, 13 лютого, о 15:00 в Музеї українського народного мистецтва (на території Києво-Печерської Лаври), вул. Івана Мазепи, 21, корпус 29.

Джерело:

Незалежний студентській інформаційний портал


А у вашому особистому гардеробі є сучасний одяг в українському етнічному стилі? Ще ні? Тоді вам давно пора відвідати крамницю «Рідна мода».


Comments are closed.