Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Потанцюємо, позалицяємось…

12031002schАнонс: щоп’ятниці (16, 23, 30 березня 2012). Київ. Запальні вечорниці-залицяння в клубі «Культ РА» з гуртом «Буття». Вдягаємо вишиванки і поринаємо у вихор танцю.

Весна іде, красу несе…

Так давайте красиво її зустрінемо: сміхом, запальними танцями, залицяннями, та допоможемо пробудитись Землі-Матінці. І хто зна, можливо ще й зустрінемо свою пару, свою половинку, своє серденько.

Запрошуємо на Вечорниці в Руському Клубі «Культ Ра» разом з гуртом «Буття» по п’ятницях на 21.00 16-го, 23-го та 30-го березня 2012 року. Дресс-код – вишиванка. Вхід вільний

На вас чекають українські народні танці, у вирі яких можна відчути чоловічу міць та жіночу ніжність, зустріти та посміхнутися своїй Долі. Недарма саме танці давали зрозуміти чи це Він: чи так пригорне, притримає, поверне та чи це Вона: чи посміхнеться, зашаріється, подивиться в очі.

Парубки залюбки зможуть пригостити дівчат чудовим десертом – смаковницею, легким яблучним пирогом з ніжного тіста та молодильних яблучок ;)

12031713sch

Знайти клуб “Культ РА” на карті.


Увага! На нашому сайті в розділі «Анонси» ми публікуємо оголошення про вечорниці та про інші подібні заходи, де прийнято вдягатись в українському етнічному стилі. Якщо у вас ще немае вишиванки, або хочете мати ще одну – заходьте до нашої крамниці та обирайте ту, що вам до лиця.


В тему:

Офіційний сайт гурту “Буття”

Як тернопільська молодь відпочиває “по-українськи”

Гурт “Коралі” кликатиме на етнічні мотиви у свята

Етно-вечорниці на Йордань. ФОТО

У Києві провели бандерівську вечірку з медовухою

Як пройшли Андріївські вечорниці (фото)

Перший етно-вівторок в клубі “Київ” пройшов “на ура”

«Вечорниці» на Узвозі

Вишиванка-теніска «СвадєбнікЪ»

2 comments to Потанцюємо, позалицяємось…