Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Майстер-клас із вишивки технікою «Художня гладь»

11042501schАнонс: 27-28 квітня 2011 р., м. Львів, Художньо-меморіальний музей Олени Кульчицької. Майстер-клас із вишивки технікою «Художня гладь».

11042502sch

Марта Кулинич-Новицька

Майстер клас проведе майстриня художньої вишивки Марта Кулинич-Новицька. Водночас учасники зможуть оглянути персональну виставку вишивки Марти Кулинич-Новицької, на якій представлено ікони, рушники та сорочки.

Із собою необхідно мати: щільне однотонне полотно, нитки для вишивання, голки та п’яльця .

Вхід платний – 10 грн.

Попередній запис та інформація для довідки за тел: 261-07-06

Адреса:
Художньо-меморіальний музей Олени Кульчицької
вул. Листопадового Чину, 7
м. Львів

Довідка:
Марта Кулинич-Новицька є учасницею Творчого об′єднання самодіяльних художників та народних майстрів при Львівському державному обласному центрі народної творчості. Музикознавець за фахом, працює у Дитячій музичній школі № 2. Вільний час присвячує художній вишивці, яка стала її покликанням. У творчому доробку Марти Кулинич-Новицької – авторські вишиті ікони за творами відомих українських художників, власні композиції на релігійну тематику, а також рушники та сорочки, у яких вона відроджує традиції народного орнаменту. Художнє бачення М. Кулинич-Новицької виявляється у майстерній організації композиції та колористичній вишуканості її творів. Вона досконало володіє технікою гладевого шва. Мисткиня – автор 7 персональних та учасниця багатьох колективних виставок. Її твори зберігаються у приватних і музейних колекціях в Україні та за кордоном.

Comments are closed.