Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

«Рукоділля та хобі»

11041209schАнонс: 19-22 квітня, Київ, виставковий центр «КиївЕкспоПлаза». 3-тя спеціалізована оптово-торгівельна виставка «МЕДВІН: Рукоділля та хобі».

Якщо Ви виробляєте, придумуєте чи продаєте товари для різних видів рукоділля та творчості, якщо Вам є що запропонувати і розповісти про свою творчість, якщо Вам цікаві нові люди та нові ідеї то – це Ваша виставка!

Основною метою виставки є підтримка натхнення і творчості, яке з кожним днем стає дедалі популярнішим в сучасному світі серед людей самих різних кіл, професій і характерів. Виставка покликана стати майданчиком, де будуть представлені нові товари і нові ідеї для рукоділля та хобі.

До участі у виставці запрошуються виробники обладнання та аксесуарів для різних видів рукоділля і хобі, а також оптові й роздрібні компанії, роздрібні мережі, магазини і салони рукоділля, інтернет-магазини, видавці журналів та книг з рукодільної тематики, галереї, клуби, об’єднання, навчальні центри і школи рукоділля, творчі майстерні та студії, а також дизайнери та майстри.

11041120sch

У програмі виставки:

- Презентація та продаж новинок товарів, матеріалів і аксесуарів для рукоділля та сучасного хобі;

- Експозиція рукодільних робіт, виконаних у різних техніках: вишивка, декорування, скрапбукінг, орігамі, квіллінг, декупаж, в’язання на спицях і гачком, вироби з полімерної глини та пластику, розпис, авторські ляльки, бісероплетіння, авторська біжутерія, кераміка, валяння, писанкарство , мило та косметика, виготовлення свічок, флористика та багато іншого;

- Майстер-класи з основних розділів виставки, а також демонстраційні роботи майстрів народної творчості;

- Конкурс на кращу вишивку виставки, яка визначається простим кількістю голосів відвідувачів, взяти участь в якому запрошуються майстри вишивки Україні

- Експозиція майстрів народної творчості Київської області.

Адреса виставкового центру «Київ Експо Плаза»:
Київ, вул.. Салютна, 2 Б
expo@expoplaza.kiev.ua
http://www.expoplaza.kiev.ua
Телефон: + 380 44 461-95-85
Факс: + 380 44 461-99-21

1 comment to «Рукоділля та хобі»