Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
знайомі обличчя

Екомода для народу

11041208schЧеркаська дизайнерка презентувала у Києві екологічну колекцію одягу.

Учасниці гурту SMS у вбранні від Олесі Теліженко

Оплески водоспаду, мильні бульбашки та захоплені погляди акваріумних рибок – у такій атмосфері у столиці стартував цьогорічний «Зелений тиждень». Відкриваючи його, знаний модельєр Олеся Теліженко показала у Музеї води свою колекцію вбрання «Дикий простір».

«Ця колекція виконана, здебільшого, з природних матеріалів: льон, котон… Одяг з таких тканин носити приємніше, адже у них тіло дихає, – розповіла Олеся Теліженко. – Коли спека, льон холодить, а коли холодно – зігріває. Природні матеріали просто створені для людських потреб».

Дизайнерка наголошує, що носити вбрання з таких тканин – ще й модно. «Зараз в усьому світі люди повертаються до органічного способу життя: носять натуральний одяг, займаються гончарством, заводять городи… Сподіваюся, ми теж колись спустимося зі своїх дев’ятих поверхів до землі», – каже вона.

На відкритті «Зеленого тижня» пані Олеся презентувала лише частину колекції. Загалом, «Дикий простір» складається з чоловічих та жіночих моделей і поділяється на три кольорові гамми: є зелено-білий одяг, червоно-коричнево-бордовий та суто коричневий.

Показувати екомоду зголосилися не лише фахові моделі, а й зірки вітчизняного шоу-бізу: гурт SMS, а також Артур Боссо і Ladies. Наприкінці вечора моделей, які демонстрували одяг від Олесі Теліженко, «загорнули» у… величезну мильну бульбашку, якою славиться Музей води. Це явище намалювало посмішки на обличчях усіх присутніх, тож «запуск» екологічного тижня минув під знаком позитиву :)

Фінальні оплески

До речі

Перший «Зелений тиждень» відбувся у США декілька десятиліть тому. Тепер це дійство перебралося до багатьох країн: один тиждень на рік присвячують обговоренню екологічних тем, тематичним екскурсіям, показам фільмів на природничу тематику та прибиранню у зелених зонах міст. Під час «Зеленого тижня» відзначають День землі, протягом якого на поціновувачів екологічного способу життя чекає найбільш насичена програма презентацій.

Джерело:
made-in-ukraine.info

В тему:

Офіційний веб-сайт Олесі Теліженко

Олеся Теліженко у фотоальбомі Рідної моди

Олеся Теліженко: Мій стиль — етно-кутюр

Євро 2012: український декор на уніформі чемпіонату (відео)

У Львові Кензо Такада отримав у подарунок вишиванку

“Гайдамаки” вийшли на подіум в костюмах від Олесі Теліженко

«Скіфське золото» на сучасному одязі

1 comment to Екомода для народу

  • Хорошая традиция. Только нужно не только на словах проблемы обсуждать, а и пытаться их решать.