Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
знайомі обличчя

На Міс Всесвіт-2010 українка виступить в стозі сіна (фото)

10080302schВолодарка титулу Міс Україна-Всесвіт, 23-річна Ганна Пославська презентувала національний костюм, у якому буде представляти Україну на Міжнародному конкурсі краси Міс Всесвіт-2010.

Наряд для Пославській створювала український дизайнер Марина Асаулюк. Сукня пошита зі справжніх колосків і предстає у вигляді снопа пшениці, прикрашеного блакитною стрічкою.

Над створенням сукні дизайнер працювала близько чотирьох місяців, кожен колосок пришитий вручну, всього на створення костюма пішло кілька тисяч колосків.

Також Пославська продемонструвала і зачіску, з якою буде дефілювати на сцені конкурсу, тут дівчина також відрізнилася оригінальністю. На сцену Міс-Всесвіт дівчина вийде з косою-віночком в стилі колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

На традиційному благодійному аукціоні Ганна представить картину з соняшниками, яку сама вишивала півроку.

Нагадаємо, міжнародний конкурс краси Міс Всесвіт-2010, відбудеться 23 серпня в Лас-Вегасі в Mondalay Bay Resort & Casino. У конкурсі візьмуть участь близько 80 дівчат, зокрема й представниця України, 23-річна Ганна Пославська з Нової Каховки.

© Наталья МЕЛЕЩУК

Джерело:
“Газета по-киевски”

1 comment to На Міс Всесвіт-2010 українка виступить в стозі сіна (фото)