Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
нові надходження

Ой, хмелю ж мій, хмелю

10051601schДля того щоб полегшити (чи навпаки – ускладнити :-) ) своїм прихильникам питання пошуку власного стиля, «Рідна мода»® пропонує ще один варіант сорочки-вишиванки з популярним орнаментом «Хміль».

10051602schОсобливістю цього варіанта сорочки є відсутність кишень на грудях та наявність на рукавах декоративних вишивок, що імітують довгі «хлястики», котрі закінчуються листям хмелю. Вишивку виконано блакитним-по-білому. Вважається, що така кольорова гама є однією з «фішок» Полтавщини.

Хоча постійні клієнти «Рідної моди»® знають, що зовсім не обов’язково замовляти саме таку сорочку, як показано на фото. Можливо, вам захочеться мати таку сорочку-вишиванку в іншій кольоровій гамі: наприклад білим-по-нерадикальночорному, або чорним-по-сірому, або світлозеленим-по-темнозеленому тощо. Або додати чи прибрати деякі елементи: кишені, хлястики, декоративні шви тощо. Пишіть нам ваші побажання (ridna.moda[равлик]gmail.com), і якщо є тканина відповідної розцвітки, то будете мати свій особливий варіант сорочки «хміль». Пам’ятайте – чим точніше ви сформулюєте ваші побажання, тим імовірніше вони будуть втіленні у життя.

А поки що подивіться інші варіанти сорочок-вишиванок від «Рідної моди»® з популярним орнаментом «Хміль». Клацайте курсором на фото, щоб потрапити на сторінки з більш докладною інформацією (там же за бажанням можна і замовити відповідну сорочку):

10051606sch 10051604sch 10051603sch


В тему:

Знаки стародавніх вишиванок

Модернова сорочка з прадавнім символом

Теніска-вишиванка «Амарантус» з погонами-хлястиками

Модернова вишиванка “Зірки”

1 comment to Ой, хмелю ж мій, хмелю

  • Первая очень красиво смотрится! Нравится мне такое сочетание цветов! Очень ярко красный выглядет на черном!