Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Конкурс для рукодільниць-вишивальниць

10031501schАнонс: Для любителів і майстрів української вишивки на сайті “Спілкування за вишивкою” стартують нові конкурси.

Конкурс вишитих сорочок – кілька номінацій, кожен знайде цікаву для свого рівня майстерності. Тут і вишиванки для чоловіків, жінок, навіть для діток. Усі можливі сорочечки, окрім льоль. Також цей конкурс цікавий тим, що включає окрім традиційних вишиванок, вишиванки сучасні, авторські, де ви зможете максимально відкрити себе, як автора. Також цікавою, на мій погляд, є номінація історичного характеру: сучасні українці в історичних вишиванках, де ви можете представити віднайдені строї ваших предків, сфотографовані на вас чи ваших близьких (опис костюма є обов’язковим!)

Збір робіт і учасників на конкурс дитячої вишивки – тут маємо теж кілька номінацій, зокрема вишивка ДЛЯ дітей, і вишивка власне ДІТКАМИ. Для маленьких вишивальниць заготовані супер приємні призи, заохочуймо нашу малечу любити і зберігати українську традиційну вишивку!

Сподіваємось, ми зацікавили вас цим прекрасним з різних точок зору конкурсом. Ви завжди можете запропонувати свої варіанти конкурсів чи презентацій, а також поділитись вашими дослідженнями на тему української декоративно-ужиткової традиції. Ми завжди раді новим ідеям. Збережемо українську культуру разом!

Джерело:
community.livejournal.com/vyshyvanka

В тему:

Навчання і популяризація вишивки

Крижаний візерунок на вишиванці

Виноградне гроно на лляній тканині

Українська орнаментика у вишивці

3 comments to Конкурс для рукодільниць-вишивальниць