Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Антін Мухарський і Сніжана Єгорова випускають «сільський гламур»

10020604schНовий альбом українського виконавця “сільського гламуру” Антіна Мухарського планується до виходу найближчим часом.

10020603schПлатівка під назвою “Village Glam” включає 12 пісень, божевільних по своїй енергетиці та поєднання музичних стилів.

У записі нового релізу також взяла участь дружина Антіна – актриса і телеведуча Сніжана Єгорова, повідомляє компанія “MOON RECORDS”.

10020602sch“Village Glam” – це запаморочливий музичний мікс кантрі-етно-поп-року, який настільки приголомшливо яскравий і самобутній, що хочеться слухати альбом ще і ще, щоб розібратися у всіх музичних і віршованих тонкощах цієї стовідсоткової позитивної платівки.

Глядачі музичних телеканалів вже встигли переконатися в істинності обіцяного позитиву. Наприкінці грудня, в розпал святкових приготувань та новорічного настрою, у світ вийшов кліп на пісню “Най-най-най”.

У зйомках стьобного, юморістічного відео взяли участь такі діячі українського шоу-бізнесу як Олена Коляденко, Олексій Гончаренко, Ілля Ноябрьов, Руслана Писанка і Володимир Горянський.

10020601schЛегкість, з якою подібно дітям “відриваються” імениті артисти, тут же змушує наспівувати текст, що миттєво запам’ятовується, і безтурботно запалювати в такт веселої мелодії.

Фото: «Глянець» і «Рідна мода»®


В тему:

“Сільський гламур” – одяг для “вольних козаків” і “прекрасних пані”

“Сільський гламур” від Сніжани Єгорової та Антіна Мухарського. Фото

“Сільський гламур” від Мухарського та Єгорової

«Сільський гламур» Антіна Мухарського або Вибір між «здаватися» і «бути»

Галерея незалежного мистецтва ANTIN’S COLLECTIONS представила проект “Сільський гламур”

1 comment to Антін Мухарський і Сніжана Єгорова випускають «сільський гламур»