Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Дюк у футболці з Бандерою

09090302schМода вдягати пам’ятники у патріотичний одяг крокує Україною. 2 вересня одеська організація партії “Братство” прикрасила футболкою із зображенням Степана Бандери пам’ятник Дюку де Рішельє в Одесі під час святкування Дня міста.

09090301schЧленам партії вдалося надіти червону футболку на пам’ятник і приклеїти плакат “Одесу врятує Братство”. За словами одного з організаторів акції, співробітники правоохоронних органів зняли футболку тільки через півгодини.

Раніше, на День Незалежності 24 серпня збирались вдягнути на Дюка вишиванку члени молодіжної громадської організації Демократичний альянс (анонс їх акції був опублікований в пресі, зокрема в “Рідній моді”). Проте виник конфлікт з групою українофобів, котрі під охороною міліції оточили пам’ятник і не дозволили вдягнути на нього українську сорочку. Тоді члени Демократичного альянсу просто встановили проектор і зобразили Дюка у вишиванці на білому полотні.

Члени партії “Братство” заявили, що вони, на відміну від Демократичного альянсу, зуміли вдягнути Дюка у патріотичний одяг, тим самим показавши, що зможуть відстоювати національні інтереси в Одесі.

“Це викличе тільки патріотичні почуття в місті”, – заявив один з організаторів акції.


Навіть пам’ятники вдягають патріотичні футболки. А у вас вона є? Треба зайти до «Рідної моди»® і поповнити свій гардероб.


Довідка “Рідної моди”: Це вже не перший пам’ятник, що вдягає український патріотичний одяг.

Двічі українську вишиванку вдягав символ столиці Об’єднаної Європи – скульптурний «писаючий хлопчик» у Брюсселі.

В Києве на свята вдягався пам’ятник Лесі Українці біля Центральної Виборчої Комісії. Дизайнери Олена Ворожбит і Тетяна Земскова одягнули поетесу в білу атласну сукню з вишитими на подолі польовими квітами, намисто, вінок та підперезали сукню крайкою.

А у Львові у вишиванки вбирались скульптури античних богів, що стоять по кутах площі навколо міської Ратуші.

Цікаво, хто буде наступним?

09081910sch


В тему:

Одяг із портретом Степана Бандери став модним в Україні

А ми вдягнемо українську футболку!

«Слава Україні!» – на устах і на футболці

Comments are closed.