Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

«Український рок-одяг» виходить в ефір

09082922schАнонс: 31 серпня 2009. Радіо «Промінь». О 09:30 ранку в гостях у радіо «Промінь» (УР-2) буде керівник проекту «Український рок-одяг»TM Володимир Щербина.

Другий канал Національної Радіокомпанії України (УР-2) – це інформаційно-музичне радіо «Промінь», перша в Україні FM-радіостанція, яка пропонує слухачам прилучатись до розмови у прямому ефірі на актуальні теми політики, економіки, культурно-мистецького життя, знайомить із сучасною українською та зарубіжною естрадою, а також з класикою, джазом та альтернативною музикою.

Сайт Національної Радіокомпанії України
http://www.nrcu.gov.ua

Програма передач Радіо «Промінь»
http://www.nrcu.gov.ua/index.php?id=795

Слухати в прямому ефірі радіо «Промінь» можна через сайт «Інтернет-радіо»
http://internet-radio.org.ua/news/2009-05-08-106


rockodyah200_200_001

«Український рок-одяг»TM – атрибутика українських гуртів

Віднині в інтернеті є місце, де можна купити атрибутику провідних українських рок-гуртів – українських за духом, а не просто географічним розташуванням. Тепер українська молодь має можливість висловити своє захоплення творчістю того чи іншого виконавця через зовнішні ознаки, такі як футболки або нашивки з емблемами улюбленого гурту. Крім того, ці зовнішні ознаки дозволяють у натовпі (чи то під час фестивалю, чи просто на вулиці) побачити «своїх» – тобто тих, хто має такі ж як у вас музичні уподобання.

Comments are closed.