Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Другий міжнародний фестиваль культури та історії «Парк Київська Русь»

Анонс: 22-23 серпня 2009. с. Копачів, Обухівського р-ну Київської обл. Вдягаємось у старослов’янському, варязькому або половецькому стилі й вирушаємо на фестиваль, присвячений билинам часам. Згадаємо предків!

Благодійна організація «Слов’янський фонд» за підтримки Міністерства культури і туризму України проводить Другий міжнародний фестиваль культури та історії «Парк Київська Русь» – Унікальне середньовічне видовище «Билини Стародавнього Києва».

У програмі фестивалю – змагання богатирів, виступи фольклорних колективів, артистів різних естрадно-циркових жанрів, ярмарок майстрів, середньовічні ігрища. Також відбудуться просвітні лекції та круглі столи. У заході Парк Київська Русьзапланована участь представників з усіх областей України, а також з Польщі, Росії, Білорусі, Молдови, Казахстану та країн Європи.

Парк Київська РусьМетою проекту є створення історико-культурного комплексу шляхом відтворення з історичною достовірністю культурного та архітектурного образу Дитинця Києва V-XIII століть та атмосфери Київської Русі. Реалізація даного проекту відбувається у с. Копачів Київської області (34 км від м. Києва). Автором масштабного проекту виступає благодійна організація «Слов’янський фонд». Більш детальна інформація на сайті “Парк Київська Русь”


Джерело:
“СУМНО.com”

В тему:

У селі Копачів відбулося “Свято середньовіччя”

На Київщині стартує Міжнародний фестиваль культури та історії

Одяг доби Київської Русі

Парк “Київська Русь”

Фестивалимо, не соромлячись! Можна сім’ями.

Середньовічні лучниці Коровелю-2009. ФОТО

Comments are closed.