Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

У селі Копачів відбулося “Свято середньовіччя”

09071810sch16 липня у рамках підготовки до фестивалю “Унікальне видовище – билини стародавнього Києва” відбувся театралізований захід “Свято середньовіччя”.

У програмі свята – майстер-клас зі стрільби з традиційного луку, виступ фольклорного колективу “Оберіг” із обрядовою виставою “Серпень. Жнивень. Хлібосол”, веселі київські ігри та ігрища, сюрпризи.




09071811sch

У заході взяли участь народна артистка України Наталія Сумська, народна артистка України Раїса Недашківська, інші відомі артисти театру та кіно.

09071812sch

За словами автора проекту “Парк Київська Русь” – Центру культури Київської Русі Володимира Янченка, свято середньовіччя – це один із етапів підготовки до Другого міжнародного фестивалю “Парк Київська Русь”. “Ми активно готуємося до фестивалю, що відбудеться 22-23 серпня у “Парку Київська Русь”. Не розповідатиму про всі сюрпризи організаторів, скажу тільки, що середньовічні битви богатирів, турніри та змагання дружинників, кінні театри каскадерів, демонстрації історичних народних обрядів і давньослов’янський бенкет будуть точно. Готуємося серйозно. Можу сказати, що більш грандіозного фестивалю, ніж “Парк Київська Русь”, Україна ще не бачила”, – сказав Володимир Янченко.

Володимир Тарасов

Джерело:
“Укрінформ”

В тему:

На Київщині стартує Міжнародний фестиваль культури та історії

Одяг доби Київської Русі

Парк “Київська Русь

Фестивалимо, не соромлячись! Можна сім’ями.

Середньовічні лучниці Коровелю-2009. ФОТО

Comments are closed.