Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Обнова-Фест 2009

09061301schАнонс: 14 червня, 2009. м.Чернівці. Другий молодіжний етнодуховний фестиваль «Обнова-фест» відбудеться 14 червня у музеї народної архітектури та побуту Чернівців.

Проводить його Товариство українських студентів-католиків «Обнова».

У програмі фестивалю – спільна молитва за українську молодь, духовний вишкіл, під час якого порушуватимуться проблеми духовності та моралі у сучасному світі, виступи самодіяльних фольклорних колективів.

Гості свята зможуть поласувати українськими стравами, переглянути показ національного одягу, побувати у мистецько-духовній майстерні за участю письменників та бардів.

Заплановані також виступи з бойового гопака, молодіжних театрів «Гротеск», «Тіні вогню» та концерт українських гуртів «Пропала грамота» (Кам’янець-Подільський), «Кораллі» (Івано-Франківськ), «Стелсі», «Кремп», «Йоко і самураї» (Чернівці), «Перлина степу» (Київ).

Для дітей проводитимуться ігри та конкурси.

Протягом дня на фестивалі діятиме низка майстер-класів з різних видів народного мистецтва, зокрема: ткацтва, вишивки, бісероплетіння, виготовлення ляльок-мотанок тощо.

Програма фестивалю – на сайті Буковина online

Перший буковинський етнодуховний фестиваль «Обнова-фест», який відбувся 6 липня минулого року, відвідали майже 8 тисяч осіб. (проглянути фотоальбом з минулорічного фестивалю)


В тему:

Буковинський одяг у Палаці “Україна”

Прекрасна колекція народного одягу Буковини

Буковинський модний прорив

День української вишиванки

Comments are closed.