Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Перший Межигірський фестиваль

Анонс: 6 червня, 2009. Нові Петрівці, Київська область. “Рідна мода” виходить у реал – у киян є нагода придбати вишиванку та відпочити на свіжому повітрі.


Село Нові Петрівці (Вишгородський р-н, Київська обл.) відоме насамперед музеєм Битви за Київ у 1943 р. Тому сюди приїздять переважно чоловіки з дітьми, які цікавляться історією війни, зброї, техніки. Жіночу аудиторію, що змушена їхати з сильною половиною, більше приваблює парк, прогулянка серед природи… Як правило, ці люди прибувають на власних авто. Чимало відвідувачів приїздять на автобусах. Окрема категорія – школярі.

09060302schВідповідно до такого соціологічного заміру, було сформовано програму Першого Межигірського фестивалю. Вона має певний спортивно-мілітарний наголос. Тут і виставка холодної зброї, і показові виступи підрозділів “Барс”, і фотовиставка “Ліки війни”.

Серед іншого організатори фестивалю запросили “Рідну моду” представити дещо зі своєї продукції. Адже у “Рідній моді” продаються гімнастерки “Перехід-IV”, вишиванки в стилі “Мілітарі”, патріотичні нашивки тощо.

Отже, приїжджайте у суботу у Нові Петрівці – буде цікаво! І не забувайте узяти з собою додаткові гроші – щоб придбати вироби “Рідної моди”.

Докладніше про Перший Межигірський фестиваль – на сайті “Нова Січ”

1 comment to Перший Межигірський фестиваль