Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

Справжні українські гаївки в Дублянах

23 квітня в місті Дубляни відбулися справжні українські гуляння, під назвою “гаївки”. Унікальний національний колорит свята не залишив байдужим жодного гостя, а радісна атмосфера до ниток просякла в кожному серці.

В цей день молодь міста мала можливість не тільки поводити гаївки, послухати акапелло бандуру, сопілку та скрипку, пограти шалені забави “моргалки”, “коди”, “ремінь” та “слони”, але й потанцювати на дискотеці, на якій грала тільки сучасна українська музика в стилі фолк та рок.

МГО “Студентське братство імені Степана Бандери” вже вдруге організовує такі Великодні забави. Цьогоріч до гаївок також долучається Львівський національний аграрний університет, Дублянська середня загальноосвітня школа, Дублянська школа мистецтв імені Степана Турчака. На святі було багато гостей зі Львова: представників громадських організацій, студентів, молодь та всіх небайдужих.

Актуальність таких заходів у наш час надзвичайно велика. ХХІ століття все більше і більше стає віком розпусти і пропаганди далеко неукраїнських цінностей і традицій. Кожного дня ми спостерігаємо морально-духовну деградацію молодого покоління спричинену тотальною пропагандою вульгарщини та антигуманних цінностей. І ми, українські націоналісти повинні стати на заваді цьому. Саме такі заходи пробуджують в українців велич нашого рідного духу. Віримо в те, що з кожним роком нас буде все більше і більше.

Пропонуємо переглянути фоторепортаж гаївок

За надані світлини висловлюємо подяку Павлу Власюку

Джерело:

Інформаційний центр Студентського братства імені Степана Бандери


В тему:

Весняні забави на свіжому повітрі

Вишиванка — це стильно

Великодневий ярмарок

«Сфотографуйся на паспорт у вишиванці!»

Comments are closed.