Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
знайомі обличчя

Вітя Бронюк в ТОП-20 найстильніших українців

Стиль від головного “ТіКа”: залишатися собою і бути справжнім українським мужиком (”що полюбляє сало, горілку та вишиванки”).

Наслідуючи Голлівуд, інтернет-глянець E-motion та газета “Наш век” вирішили подивитися на українських знаменитостей очима стилістів і визначили ТОП-20 найстильніших людей України. У числі вітчизняних ікон стилю опинився вінничанин, соліст гурту “ТіК” Віктор Бронюк, якому дісталася почесна 17 стрічка хіт-параду. Свій вибір укладачі незалежного рейтингу пояснюють просто: “Незважаючи на повну відсутність гламуру та дорогих костюмів, Бронюк – уособлення справжнього українського мужика, який любить сало, горілку і вишиванки. При цьому він досить успішний виконавець, хоча до “смазлявчика” йому далеко. От як важливо завжди додержуватися традицій і не боятися критики”.

Приємну звістку авторові “Оленів” сповістила героїня кліпу про “Вчительку”, піар-директор гурту Соня Геляс.

- Першим ділом я посміявся від душі, – ділиться Віктор Бронюк. – Я ніколи з приводу моди особливо не заморочувався, тож підійшов, як завжди, із гумором: стильний, то стильний. Але як потім подивився на список, то, чесно кажучи, опинитися поруч із такими іменами, як Гоша Куценко, Юлія Тимошенко, Леонід Черновецький та інші – приємно і незвично.

В одязі вінничанин перш за все цінує зручність. Зізнається, що має кілька пар кросівок Adidas, яким уже по п’ять років, але через те, що взуття настільки якісне й зручне, донині не може з ними попрощатися.

- Ще мені подобаються вишиванки, тому ми в них часто виступаємо на концертах. Крій вишиванок дуже зручний, дає можливість вільно рухатися, – відзначає головний “ТіК”. – Найдорогоцінніша, “парадна” вишиванка в мене залишилася з весілля, а взагалі усього маю їх уже десь сім-вісім.

Сьогодні, до речі, друзі дзвонили, обіцяли ще одну подарувати.

В очікуванні подарунка Віктор Бронюк із усією командою групи “ТіК” інтенсивно готують презент для всієї України. У середині лютого вінничани вирушать у свій другий всеукраїнський гастрольний “Тихий тур”. Цього разу на меті в музикантів об’їздити сорок міст України, які буде замикати рідна Вінниця. І хоч на цей час, кінець лютого – початок березня, очікується поповнення сім’ї, Віктор Бронюк відкладати гастролі не буде, сподівається викрутитись і поєднати приємне з корисним.

- Дружина Тетяна почуває себе добре: ростемо потихеньку, вже можна від дитяти декілька стусанів отримати, – радіє Віктор Бронюк. – Хто буде – дівчинка чи хлопчик, ми дізнавалися, але побачимо, не будемо спішити з висновками.


ТОП 20 найстильніших людей України
1 – співачка Ірина Білик
2 – Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко
3 – телеведуча Надія Мейхер-Грановська
4 – травесті-діва Монро
5 – модель Олександра Ніколаєнко
6 – Ольга Сумська
7 – зам. київського мера Ірена Кільчицька
8 – телеведучий Савік Шустер
9 – світська левиця Світлана Вольнова
10 – мер Києва Леонід Черновецький
11 – дизайнер Андре Тан
12 – актор Гоша Куценко
13 – Віталіна Ющенко
14 – співачка Гайтана
15 – R’n'B-королева Настя Каменських
16 – футболіст Анатолій Тимощук
17 – соліст групи “ТіК” Віктор Бронюк
18 – співачка Світлана Лобода
19 – політик Олександр Турчинов
20 – футболіст Артем Мілевський



© Валентина КИРИЛЬЧУК

Джерело:

“20 хвилин”



Коментар «Рідної моди»®:

Взагалі, список «20 найстильніших людей України» є доволі дивним. Цілком зрозумілим є наявність в ньому Юлії Тимошенко, котра дійсно вдягається стильно і зі смаком (це їй вдається набагато краще, ніж керувати економікою). Так само не викликає заперечень постать Анатолія Тимощука – справжнього українського чоловіка, блакитноокого блондина з його «недбало-мужнім» стилем. Недарма за ним сохнуть як донецькі, так тепер і пітерські дівчата…

В принципі, можна погодитись з наявністю у списку Артема Мілевського, Віталіни Ющенко і навіть геронтофілки Олександри Ніколаєнко.

Проте звідки там узялися марсіанин Черновецький, позбавлена смаку Гайтана, женоподібний Андре Тан та особа невідомої статі «травесті-діва Монро». Чи може автори списку хочуть нас переконати, що ненормальність (якщо не сказати «збоченість») – це і є ознака стильності? Ми з цим ніяк не можемо погодитись…


Між іншим:

Одяг для весілля Віктора Бронюка та його нареченої Тетяни робила давній друг «Рідної моди»® чудовий дизайнер з Івано-Франківська Ярина Жук. Цей ексклюзивний одяг можна побачити на її персональному сайті.



Хочете бути не менш стильними, ніж Віктор Бронюк? Тоді вам треба завітати до Інтернет-крамниці «Рідна мода»® і придбати там щось «сучасно-традиційне».


Comments are closed.