Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
нові надходження

Анонси майбутніх вишиванок

12011405schСьогодні ми пропонуємо нашим читачам зазирнути за лаштунки дизайнерської кухні й побачити, над чим зараз працюють наші майстрині.

Для оновлення нашого асортименту маємо нові бавовняні тканини (біла та ніжно бузкова) з Голландії, а також нові узори для майбутніх вишиванок. Зокрема, зачаровують око зорі на нічному небі. Сьогодні ми також анонсуємо серію нових «помічних» вишиванок. Давно відомо, що вишивкою наші предки не лише прикрашали свій одяг, а й захищалися від недобрих очей та хвороб. Вважалося зокрема, що вишиті на сорочці певні рослини допоможуть її власникові видужати від таких захворювань, як застуда, алергія, астма. У одній із старовинних книг ми віднайшли також узор, у якому закодовані ліки від … алкоголізму. У його основі – по-різному поєднані елементи сварги-сонцебігу , а також листя дуба та його плоди жолуді. В українській народній традиції дуб здавна вважається символом чоловічої сили та краси.

Якщо ви вподобали вже вишиті узори, скажіть нам, і ці заготовки за 2-3 дні перетворяться на вашу сорочку -ексклюзивний витвір кравецького мистецтва.

При замовленні вкажіть в графі «Коментарі до замовлення»:
1. ваш розмір
2. ваш ріст у см.
3. об’єм грудей під пахвами
4. довжину рукава (міряти від ШИЇ – через плече – через лікоть до зап’ястя при трохи зігнутій руці)

Пишить нам:
ridna.moda@gmail.com


В тему:

Вишиванка «Алатир»

Вишиванка «Шляхтич»

Стародавній оберіг

Модернова сорочка з прадавнім символом

Comments are closed.