Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

«Формула рукоділля в Україні»

11041201schАнонс: 15-17 квітня 2011 р., м.Київ, галерея «Лавра». Творчий вернісаж «Формула рукоділля в Україні» вперше стане місцем зустрічі представників світу рукоділля і хобі всій Україні. Оцінити і побачити реалії та перспективи розвитку даного ринку по всіляких напрямках і новомодним течіям можна буде у творчій обителі Києва – галереї «Лавра».

Серед учасників вернісажу – лідери-виробники матеріалів для творчості: тканин, пряжі, наборів для вишивки, бісеру, фарб, паперу та ниток, багетні майстерні, арт-студії та індивідуальні майстри з різних регіонів України.

Партнер вернісажу, проект «Штуки», представить найяскравіших представників hand-made індустрії, що вкладають в кожну роботу частинку своєї душі.

Родзинка творчого вернісажу – 52 (!) Майстер-класу, на яких кожен відвідувач зможе розкрити в собі новий талант. А про те, як перетворити улюблену справу в успішний бізнес-проект, Ви зможете дізнатися на конференції «Інтернет-магазин рукоділля: Запуск. Робота. Підтримка », яка пройде 15 квітня в рамках ділової програми.

Одночасно з вернісажем «Формула рукоділля в Україну» відбудеться виставка художніх матеріалів «АРТ Маркет», що стане ще одним чинником залучення творчої аудиторії. На одному майданчику зустрінуться компанії, що виробляють витратні матеріали для рукоділля, майстри, які використовують ці матеріали для створення приголомшливих речей hand-made, просто любителі рукодільничати і покупці унікальних дрібничок.

У рамках вернісажу оголошений конкурс «Академія рукоділля» на кращу роботу в категоріях: вишивка, малюнок, прикраси, аксесуари, вироби з паперу. Автори робіт, що наберуть найбільшу кількість голосів на сайті www.formula-rukodeliya.in.ua, отримають дипломи та цінні призи. 10 кращих робіт в кожній категорії будуть представлені на творчому вернісажі 15-17 квітня.

Творчий вернісаж «Формула рукоділля в Україну» проходить за підтримки журналу «Формула рукоділля», Генерального інформаційного партнера «Вишивка. В’язання» та Генерального Інтернет-партнера samodelki.com.ua

11041202schЧас роботи 15-16 квітня – 11.00-19.00, 17 квітня 11.00-17.00

Адреса: Київ, вул. Івана Мазепи 17. Галерея “Лавра”

Клікніть на карту справа, щоб збільшити

Ділова програма заходів творчого вернісажу «Формула рукоділля в Україну»:

15 квітня
- Презентація «Виставки по рукоділлю і міжнародний досвід». Ведучий: Еліна Федянцева, координатор проекту «Формула рукоділля».
- Презентація «рукодільний ринок і ринок художніх матеріалів: курс на зближення». Ведучий: Анна Шишкіна, директор виставкової компанії S-TEAM
- Конференція «Інтернет-магазин рукоділля: Запуск. Робота. Підтримка»

Програма майстер-класів творчого вернісажу «Формула рукоділля в Україну»:

15 квітня, п’ятниця
- Майстер-клас «Формула пластику». Ведуча: Ольга Деопік, редактор журналу «Formula рукоделия»
- Майстер-клас «Різьба по яєчній шкаралупі». Організатор: «Гавань майстрів», веде Ігор Ковтуненко.
- Майстер-клас «Малюємо легко і невимушено в техніці Onestroke». Організатор: «Гавань майстрів», веде Олена Степанова.
- Майстер-клас «Виготовлення бус і сережок в техніці« хризантема ». Організатор: «Гавань майстрів», веде майстер Тетяна Хлєбнікова.
- Майстер-клас «Виготовлення браслета з бісеру і намистин. Плетіння плоского американського джгута ». Організатор: «Гавань майстрів», веде майстер Олена Манько.
- Майстер-клас «Брелок, магніт-іграшка амігурумі – сонечко або черепашка». Організатор: «Гавань майстрів», веде майстер Світлана Мельник.

16 квітня, субота
- Декор-марафон. Організатор «Талант Клуб». Скрап-марафон. Організатор «Талант Клуб».
- Клаптева субота. Майстер-клас «Техніка« Артишок ». Організатор: інтернет-магазин «Творчий центр« Бабусин скринька », майстер Марія Нельга.
- Майстер-клас «Ліплення з полімерної глини». Організатор: «Гавань майстрів», майстер Наталя Сіманкова.
- Майстер-клас «Унікальна техніка Onestroke». Організатор: «Гавань майстрів», майстер Олена Степанова.
- Майстер-клас «Милі штучки. Великодній підвіс ». Організатор: «Гавань майстрів», майстер Вікторія Ярцун.

17 квітня, неділя
- Майстер-клас «Давня техніка в’язання голкою». Проводить: Семен Лазарєв
- Майстер-клас «Макраме». Проводить: Сергій Сучок
- Майстер-клас з виготовлення «гримучої» іграшки. Проводить: Оксана Григоренко
- Майстер-клас «Орігамі». Проводить: Дмитро Рутковський
- Майстер-клас з виготовлення одягу для ляльок з цілісних шматків тканини. Проводить: Олена Рутковська
- Майстер-клас «Дефіле». Проводить: колишня модель Аня Тимченко
- Майстер-клас «Плетіння тасьми на дощечках». Проводять: майстрині Світла і Іскра


В тему:

Класика – блузка з ручною вишивкою

«Чарівна птаха»

Comments are closed.