Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
новини

У Києві закрили колядницький сезон “Йорданськими вечорницями”

На свято Хрещення Господнього художня студія “Антресоля” та етно-рок фундація “ТаРУТА” влаштували яскраве автентично-мистецьке закриття колядницького сезону “Йорданські вечорниці”.

Художньо-музична братія, що долучилася до організації вечорниць, запропонували гостям поринути у позитивно заряджену водяну стихію Водохреща, адже саме в цей день вода набирає найбільше космічної енергії, аби потім, аж до Іллі, віддавати її людям. Традиційно-обрядову складову дійства взялися забезпечувати автентичні колективи “Гуртоправці”, “Володар” і “Гуляйгород”. А своїми сучасними етно-роковими награшами й наспівами публіку тішили такі знані в Україні та за кордоном гурти як “Місто казкових мрій”, “ТаРУТА”, “Перлина степу” і “Пропала грамота”.

Гурт “Гуляйгород” під час музично-обрядового дійства


Текст:

Євген Їжак

Фото:

Ольга Бучинська, “Укрїнформ”


До речі, в “Рідній моді” продаються футболки кам’янець-подільського гурту “Пропала грамота”, що брав участь у святі.


2 comments to У Києві закрили колядницький сезон “Йорданськими вечорницями”

  • Їжак Євген

    Мене тішить, що шановний автор жодного слова не змінив з мого прес-релізу. Значить, прес-реліз вийшов хороший.
    Але я не про те. А як би і нам зробити у вас футболки фірмові? Ви вже давно пропонували, але ми лише зараз до цього дійшли. З ким можна поговорити на цю тему? Нам треба на наступне Купайло для презентації дебютного диску замовити партію футболок.
    Напишіть мені на пошту, з ким можни поговорити на цю тему.
    Зарані дякую.

  • admin

    Вітаємо, Євгене!
    Внесли корективи. Просто в “Укрінформі” було вказано, хто є автор фото. А прес-реліз був анонімним. Тепер справедливість відновлено. Тому що прес-реліз дійсно хороший – короткий і змістовний.
    Дайте, будь ласка, ваш e-mail. Пишіть на адресу ridna.moda[равлик]gmail.com