Фотоальбом


Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
анонси

Міжнародний фестиваль “Kyiv fashion-2011”

11013104schАнонс: 16-19 лютого 2011 р. Київ, виставковий центр «Київ Експо Плаза». Фестиваль-виставка легкої, текстильної індустрії, моди та стилю.

Основна мета фестивалю – встановлення контактів з гуртовими покупцями, обмін передовим досвідом роботи кращих підприємств, розвиток та укріплення ділових стосунків між підприємствами легкої та текстильної промисловості, презентація нових торгівельних марок та сезонних колекцій.

Як підказує досвід попередніх фестивалів “Kyiv fashion”, переважна більшість учасників – це торгівельні підприємства, що продають на українському ринку закордонні одяг та текстиль – в основному східного походження (Туреччина, Пакистан, Китай, Індонезія тощо).

Проте на кожному такому фестивалі можна зустріти й українських виробників, які орієнтовані на виразно українського, а не на безликого глобализованого споживача. Саме таких учасників шукатиме ««Рідна мода»®. Сподіваємось, що як і у минули роки, цього разу знову вдасться таких зустріти.

В рамках фестивалю проходить конкурс ескізів одягу «Золотий розчерк», мета якого полягає у демонстрації та просуванні мистецтва молодих модельєрів-дизайнерів, ознайомленні широкої громадськості, фахівців підприємств легкої промисловості, ЗМІ з сучасними досягненнями молодих модельєрів, а також показ колекцій молодих дизайнерів «Young Fashion Line».

11013105sch

Колекція дитячого одягу Олександри Аннамурадової на «Young Fashion Line» 2010 р.


Адреса виставкового центру «Київ Експо Плаза»:
Київ, вул.. Салютна, 2 Б
expo@expoplaza.kiev.ua
http://www.expoplaza.kiev.ua
Телефон: + 380 44 461-95-85
Факс: + 380 44 461-99-21

Офіційний веб-сайт фестивалю “Kyiv fashion”
http://www.kyivfashion.kiev.ua

Comments are closed.